Minimum colour. Maximum effect

Tate House, Leeds
Client: JM Construction

  • gallery-image
  • gallery-image
  • gallery-image

I often work with developers on new builds and renovated spaces. The brief here was to design a 2 bedroom apartment in a converted office building in Leeds. Not your usual project, but exciting non the less.

The client asked for clean and modern, but with interest and warmth. They’d chosen high spec kitchens and bathrooms so the furniture and overall look needed to reflect that premium quality.

It was crying out for a touch of colour. I had just the right palette in mind and added strong timeless shapes in the furniture and bold patterns in the wallpapers and accessories.

The effect when you walked through the door was striking and worked really well with the high-end interiors already installed. They were happy, their clients were happy and we were happy!