• gallery-image
  • gallery-image
  • gallery-image

Waterside Watercolour Living

The Tarn, Infinity, Stockton on Tees
Client: Muse

Infinity is a development of 120 homes, all with strong detail and design. Each property has higher than average ceilings, vast windows and carefully chosen finishes throughout. 

Muse wanted the show home to connect with the Riverside location, but not in a glaringly obvious way. Subtle and Sophisticated were the start points, and I stuck to it... for the most part. It would possibly be a stretch to call the teal velvet sofa subtle, but it is quite lovely.

Muted colours (again, I’m not including the sofa in that) and abstract patterns sit side by side with bold furniture and metallic finishes giving an overall feeling of calm... In a cool way.

Layers of colour, pattern and texture are always my favourite way to add interest and I didn’t hold back on this one. Mirror was  a key surface used throughout the rooms pulling in even more natural light and adding luxury.

It’s different, but in a good way, and I’m happy with that. Oh and so was the client, that’s also important to note... !